Om Simona

Simona Rebekka Petersen

Jeg hedder Simona Rebekka Petersen og er født i 1958.
 Kranio-Sakral Terapeut Simona Rebekka Petersen

Gennem en lang årrække havde jeg haft mange problemer med min ryg, og selv om jeg prøvede både hård og mellemhård massage og kiropraktik mange gange, var det som om jeg hele tiden manglede ”noget”, på trods af at behandlingerne umiddelbart hjalp mig gennem hverdagen.

En dag i maj måned 2004, da jeg var godt eksamenstresset og bare havde ondt alle vegne, især i min ryg. besluttede jeg, at jeg ville afprøve Kranio-Sakral Terapi, da det er en meget blid behandlingsform. Jeg mente at dette blide tryk, lige måtte være noget for mig.

Så i juni måned 2004 mødte jeg op hos Kranio-Sakral Terapeut Hanne Hartmann på Østerbro i København – og her blev min fremtid nærmest beseglet. For dette blide tryk var bestemt lige dét, jeg havde manglet og havde brug for!!! Det var som en DRØM og en BEFRIELSE at få Kranio-Sakral Terapi!!

Allerede i oktober 2004 tog jeg på mit første Kranio-Sakral kursus, hvor jeg besluttede mig for at fortsætte indenfor denne behandlingsform. Jeg tænkte, at denne skønne oplevelse og befrielse af smerter, skal andre også have glæde af. Jeg har nu taget alle de kurser som KST-Akademiet udbyder – er blevet selvstændig erhvervsdrivende og er lykkelig og ydmyg overfor at kunne hjælpe så mange mennesker til at få det bedre og et godt liv.

Simona’s uddannelse

Min uddannelse i Kranio-Sakral Terapi er fra KST-Akademiet v/Trine Rosenberg , og indeholder følgende emner:

– KST kurserne I-VI
– Ret nakke- og ryghvirvler samt bindevævsmassage I-III
– Organmassage I-III
– Børn
– Nakke- og museskader
– Tæt på hjernen
– Løsne hals, ansigt og brystkasse

Jeg vil hele tiden være i et opfølgningsforløb for at dygtiggøre mig mest muligt

Herudover har jeg gennem en mange år deltaget i mange forskelligartede kurser mv. Hvilket kommer mine klienter til gode i deres behandling hos mig.

Jeg er medlem af Foreningen for Kranio-Sakral Terapeuter